Noutati webhosting xServers

2016-03-10

Am lansat un nou pachet Cloud VPS Extrem ce ofera posibilitatea de upgrade a spatiului pe stocare pana la 720Gb SSD. De asemeni la acest pachet de vps se asigura doua procesoare Quad Xeon dedicate (8x2,5Ghz) pentru fiecare client.

2015-03-01

Am lansat atat noul site al companiei, dar mai ales noi servicii: Cloud Web Hosting cu resurse garantate, Backup Profesional R1Soft, servicii VPN si servicii Firewall cu performante mult imbunatatite. Va invitam sa parcurgeti site-ul nostru si nu ezitati sa ne contactati pentru detalii suplimentare asupra serviciilor oferite.

2014-05-07

Am marit spatiu pe disk SSD pentru toate conturile de tip shared web hosting. Acum, cel mai mic pachet are inclus 3Gb storage SSD si aveti posibilitatea de upgrade al acestui spatiu de stocare pana la 5Gb.

2012-11-29

Din martie 2011 si pana acum, am fost printre putinii furnizori de servicii de hosting care a folosit servere dedicate cu storage de inalta performanta de tip SSD, la aceleasi costuri cu solutiile de tip vechi ale altor competitori. Acum, am luat decizia de a oferi, inclusiv pentru solutiile dedicate de tip VPS si servere dedicate, numai echipamente cu hard-uri Enterprise Intel SSD ce permit viteze de pana la 500 Mbps la citirea/scrierea datelor, practic o incarcare mult mai rapida a site-urilor gazduite.

2012-03-30

Serviciile noastre de gazduire web beneficiaza acum de 10 Gbps latime de banda, atat intre propriile echipamente cat si cu principalii nostri furnizori de Internet, avand in total o latime de banda metropolitana de 40 Gbps si pana la 4 Gbps internationala.

2012-03-20

Am lansat un nou serviciu de servere dedicate brand name. Clientul are acum posibilitatea sa isi personalizeze propriul server dedicat pe o platforma hardware IBM si SuperMicro.

2012-01-25

Oferim acum servere dedicate cu latimea de banda minim garantata in international la capacitati mult mai ridicate. Serviciul de servere dedicate Enterprise are acum 50 Mbps canal simetric si garantat international si acces 1 Gbps latime de banda Internet nationala.

2011-07-01

Pentru sporirea performantei, in cadrul serviciului de tip Cluster VPS, am upgradat storage-ul cu o solutie profesionala SAN IBM, ce foloseste hard disk-uri SAS de 15000 RPM.

2011-03-01

xServers este primul operator din Romania care ofera, la aceleasi tarife, hosting pe storage SSD, cu hard-discuri profesionale care asigura o rata de citire/scriere de peste 850 Mbps si un timp de acces la fisiere de doar 0,015 ms. Astfel, pe un pachet shared hosting de tip Enterprise puteti gazdui site-uri cu pana la 210.000 vizite pe luna.

2011-02-01

Am lansat un nou serviciu de hosting pe solutii dedicate, mai exact serverele Semi dedicate. Acum puteti achizitiona un server cu 2 GB RAM si 3 Ghz procesor, la un abonament lunar de doar 24 EUR.

2010-10-01

Cloud hosting xServers: suntem printre putinii furnizori de servicii cluster. Prin intermediul tehnologiei de virtualizare Hyper-V, pusa la dispozitie de catre compania Microsoft, xServers ofera clientilor sai performanta, dar si un uptime minim garantat prin SLA de 99.982% .
Todi Pruteanu, responsabil Open Source Microsoft Romania, a realizat un studiu de caz legat de implementarea platformei de virtualizare Hyper-V in datacenter-ul xServers. Implicarea noastra in astfel de proiecte va continua si suntem onorati de colaborarea de pana acum. Articolul din Club IT & C poate fi citit aici.

2010-06-01

Gazduire web hosting securizata: prin intermediul xServers va puteti achizitiona certificate SSL pentru domeniul site-ului dvs.

Hosting Romania

 • Servere Dedicate
 • Servere VPS
 • Servere Virtuale
 • Hosting IP dedicat
 • Hosting SSD
 • Backup automat
 • Interfata cPanel
 • Trafic necontorizat
 • Protectie firewall
 • Administrare Gratuita
 • Uptime Garantat 99,9%
 • Securitate si siguranta